Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

MoneyMiljonair - Ervaring, uitleg en tips

Wat is MoneyMiljonair ?

MoneyMiljonair is een online spaarprogramma. Lid worden en blijven van MoneyMiljonair kost helemaal niets! Dagelijks ontvang je meerdere e-mails van MoneyMiljonair. Voor elke e-mail waarop je klikt ontvang je gratis spaarpunten (genaamd Parels). In deze e-mails staan o.a. onderzoeken, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Ga je hierop in dan ontvang je vaak extra parels!

MoneyMiljonair werkt samen met meer dan 1.750 klanten zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, Neckermann, OAD, Groupon, Just Eat, Zooplus, MediaMarkt, FBTO en Bonprix.

Er zijn vele manieren om parels te verdienen bij MoneyMiljonair. Verderop in dit artikel worden ze stuk voor stuk toegelicht. Een van de meest eenvoudige manieren is het lezen van mails die verstuurd worden. Deze emails bevatten voornamelijk informatie of advertenties over onderwerpen waarin jij in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Staatsloterij, Ohra, Vodafone en KPN om maar eens een paar te noemen. Het idee is natuurlijk dat je uiteindelijk toch een leuke aanbieding ziet die wel interessant is.
Maar in principe is het enige wat je echt hoeft te doen klikken op het blauwe linkje in de mail om je parels te krijgen.
Hieronder een voorbeeld van een (stuk van een) mailtje van OHRA:

Wanneer je op Ik wil de actie bekijken en ontvang sowieso 1.000 parels klikt, heb je de betreffende parels binnen en kan je -als je wilt- nog wat op de site gaan kijken die dan geopend wordt (in dit geval ohra.nl).
Dit (1.000 parels) wordt ook direct geregistreerd:

Gemiddeld krijg je zo'n 2 tot 3 mails per dag en de vergoeding per mailtje is € 0,0125 oftewel 1,25 cent.


Parels omreken tabel

1 parel € 0,00001
10 parels € 0,0001
100 parels € 0,001
1000 parels € 0,01
10.000 parels € 0,1
100.000 parels € 1,00
1.000.000 parels € 10,00

Extra parels verdienen

Op verschillende manieren is het mogelijk om extra parels te verdienen. Hieronder een overzicht:


Profiel invullen

Zoals bij praktisch elk spaarprogramma verdien je ook iets als je je profiel invult. Deze ingevulde gegevens zullen overigens alleen gebruikt worden om commerciële mailings en onderzoeken af te stemmen op jouw situatie. Voor elk ingevuld onderdeel ontvang je 5.000 parels.
Er zijn verschillende categorieën die je kunt invullen:

Verdiensten: 40.000 parels:


Online winkelen

MoneyMiljonair is op dit moment -op iPay na- het spaarprogramma met de meeste webwinkels: een kleine 2000. Bij deze webwinkels kun je korting (=parels) krijgen als je wat via internet wilt bestellen. Het aantal te verdienen parels verschilt per aanbieder.
Als je dus besluit om eens wat via een webwinkel te willen kopen, dan moet je altijd controleren of deze webwinkel ook bij MoneyMiljonair voorkomt, met bijna 2000 winkels is dit vaak wel het geval. Je krijgt dan extra parels voor iets wat je toch sowieso wel wou bestellen, en dat is dan toch weer mooi meegenomen.

De kortingen verschillen per aanbieder.

Ik heb wel eens wat besteld via MoneyMiljonair:


Spelletjes spelen

Er zijn 7 spelletjes die je kunt spelen. Iedere dag mag je één van deze spellen gratis spelen. Wil je meer dan één spelletje spelen dan moet je voor elk te spelen spel 10.000 parels betalen.

Voor elk te spel wordt de highscore van die dag tot dan toe bijgehouden; dit is dus de highscore die gehaald is door een MoneyMiljonair-lid, zie hieronder; (waar bij gebruikersnaam dus normaal het MM-lid staat):

Als je voor een spel de hoogste dagscore haalt, dan win je de jackpot die bij dit spel staat vermeld. Dus als je in bovenstaande voorbeeld een hogere score dan 2.241 haalt bij Funtowers, en er is die dag verder niemand meer die daar overheen gaat, dan heb je de jackpot voor dit spel gewonnen. In dit geval 750.000 parels.

Er is één regel: De jackpot wordt maximaal één keer per kalendermaand toegekend aan hetzelfde lid per spel. Dit houdt in dat je in één kalendermaand niet twee of meerdere keren de jackpot van hetzelfde spel kan winnen; maar uiteindelijk toch wel maximaal 7 jackpots per maand (voor elk spel één jackpot).

De 7 spellen waar het om gaat:
Bingo

Bij de bingo is de te winnen hoofdprijs helemaal niet slecht. Dit is namelijk € 200,00.
Als de bingo is gewonnen, maar hij wordt niet opgeëist, dan komt dit bedrag bij de volgende ronde op: € 400,00. Enzovoort. Is de bingo gewonnen door meerdere mensen, dan moet je het bedrag delen (als deze andere personen de bingo hebben opgeëist natuurlijk). Een bingoronde duurt gemiddeld zo'n 6 dagen.
Hieronder een overzicht van de laatste 15 prijswinnaars, met het gewonnen bedrag erbij:

Iedere ronde krijgt je 1 gratis bingokaart. Je kunt deze activeren op het moment dat er een nieuwe bingoronde begint. Je kunt naast het gratis bingolot ook nog extra bingoloten bijkopen voor 25.000 parels per lot. In totaal kun je 5 bingoloten bijkopen. Maximaal kan je dus per ronde met 6 loten spelen waarvan 1 gratis is.

Als je alléén met een gratis bingokaart speelt, dien je iedere dag in te loggen om de cijfers van je kaart af te strepen. Ben je een dag vergeten te kijken op de site, dan heb je pech: je kunt alleen maar de getrokken getallen van de huidige dag bekijken. Tsja, de kans is natuurlijk erg groot dat er dus getallen getrokken zijn die je gemist hebt maar wel op je kaart staan. De enige manier om dan toch de gemiste getrokken getallen te zien, is om een extra kaart bij te kopen. Wanneer je namelijk minimaal één kaart erbij hebt gekocht, geeft dit je de mogelijkheid om alle getallen van voorgaande dagen op je gratis en gekochte kaart(en) af te strepen.

Zo ziet het eruit als je alleen je gratis kaart gebruikt:

En zo ziet het eruit als je alleen ook nog één of meerdere kaarten erbij gekocht hebt (in dit geval 3):

Zodra het systeem ziet dat er iemand bingo heeft stopt de machine met het geven van nieuwe getallen. De bingoronde is dan afgelopen.

Als je bingo hebt en dus alle getallen van je kaart hebt afgestreept, dien je in het spel op de grote ronde BINGO-knop te drukken. Je kunt zien hoeveel bingo's er zijn gevallen en hoeveel er hiervan zijn opgeëist. Het prijzengeld zal worden verdeeld onder iedereen die de bingo opeist. Je hebt de hele dag de tijd (24 uur) om op de bingo knop te drukken.

Kortom:
Elke dag speel je gratis mee met bingo, en heb je kans om een hoog bedrag te winnen. Je moet dan wel elke dag op de site inloggen om je getallen af te strepen. Ben je een dag vergeten en wil je toch meedoen met de bingoronde, dan moet je één kaart erbij kopen (voor 25.000 parels) zodat je alle getrokken getallen weer terug kan vinden.


Krassen

Eén keer per maand kun je een kraslot kopen, deze kost 100.000 parels. Als je alle 6 vakjes open krast en er zijn geen 3 dezelfde prijzen aanwezig, dan heb je niets gewonnen. De prijzen 25.000 en 50.000 leveren je een verlies van parels. De overige prijzen zijn dus winst.

Je kunt prijzen tot € 1.000,00 winnen met het krassen! De prijzen die je kunt winnen zijn:

1. 25.000 parels
2. 50.000 parels
3. 100.000 parels
4. 250.000 parels
5. 500.000 parels
6. 1.000.000 parels
7. 10.000.000 parels
8. 50.000.000 parels
9. 80.000.000 parels


Prijsvragen

Elke week is er één prijsvraag; meestal is dit een foto waaraan een vraag is verbonden, zoals onderstaande:

Het meedoen aan de prijsvraag kost 50.000 parels. Je mag zo vaak meedoen als je wilt maar dan moet je uiteraard wel elke keer 50.000 parels betalen.
De prijs die je kan winnen is 10.000.000 parels (= € 125,00).

Het lid met het correcte antwoord, of met het antwoord dat het dichtst bij het correcte antwoord ligt, wint de prijs. Als er meerdere leden zijn die het zelfde antwoord gegeven hebben, zal de prijs van 10.000.000 parels verdeeld worden onder deze leden.


Enquêtes / onderzoeken

Af en toe wordt je via de mail uitgenodigd om mee te doen aan een online onderzoek:

Na het invullen van het onderzoek, vind je inderdaad in je overzicht de verdiende parels terug:

Gemiddeld krijg ik per maand zo'n 7 tot 8 van dit soort mailtjes, de verdiensten zijn eigenlijk altijd 25.000 parels.

Vaak is het zo met dit soort onderzoeken dat je niet te lang moet wachten om hieraan mee te doen, want meestal is het zo dat er een limiet aan zit: je krijgt dan de melding dat er al voldoende deelnemers geweest zijn.


Leden aanbrengen

Als je een lid aanbrengt ontvang je daarvoor 160.000 parels (= € 2,00)

Dus als je per maand zorgt dat bijvoorbeeld 10 mensen via jou lid worden van MoneyMiljonair dan krijg je dus 1.600.000 parels. Dit hangt er dus helemaal vanaf hoe actief jezelf bent met werven.
MoneyMiljonair doet niet aan referral-levels, je ontvangt dus verder niets extra's voor de verdiensten die dit aangebrachte lid verder maakt.


De MoneyMiljonair Visa Card

Dit is een creditkaart exclusief voor MoneyMiljonair leden. Als je lid bent kun je deze aanvragen.

Met de MoneyMiljonair Visa Card kun je dan op meer dan 29 miljoen acceptatiepunten wereldwijd terecht. Overal waar je het Visa-logo ziet wordt je MoneyMiljonair Visa Card geaccepteerd.
Voor iedere 10 euro die je uitgeeft met je MoneyMiljonair Visa Card ontvang je 0,5% korting terug in je MoneyMiljonair account. Door je creditcard te gebruiken in plaats van je bankpas, spaar je dus nog sneller parels. Elke maand worden je verdiende parels automatisch bijgeschreven op je account bij MoneyMiljonair.

Als je de MoneyMiljonair Visa Card aangevraagd hebt ontvang je bovendien ook nog 400.000 parels zodra je de kaart gebruikt.


Samengevat

Bij MoneyMiljonair spaar en bespaar je op al je online aankopen. Online winkelen wordt makkelijker en leuker met de verschillende onderdelen van MoneyMiljonair zoals:

  • Webwinkel overzicht (alle aangesloten webwinkels overzichtelijk ingedeeld in categorieën)
  • Actueel kortingscode overzicht van alle webwinkels
  • E-mails met acties van adverteerders (je ontvangt spaarpunten bij elke mail waarop je klikt en extra parels als je ingaat op de actie)
  • Prijsvergelijker
  • Ledenbeoordelingen over webwinkels
  • Verdien € 2,00 per nieuw lid dat jij aanbrengt bij MoneyMiljonair
  • Bingo en andere dagspellen met mooie prijzen

Conclusie

MoneyMiljonair heeft een zeer duidelijke en overzichtelijke website. Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen. Als je wat via internet wilt kopen is de kans vrij groot dat je de webshop via MM kunt vinden. Ook heeft dit spaarprogramma tot nu toe de meeste spelletjes om te spelen waarmee je geld kunt verdienen. Persoonlijk vind ik de bingo erg leuk, want die is dagelijks en de prijs is zeer hoog.

Kortom:
wederom een prima spaarprogramma met veel leuke manieren om in een korte tijd aardig wat geld te verdienen.


Aanmelden

Meld je aan bij MoneyMiljonair en start direct met sparen !
14 reacties

Beste mensen willen jullie zo vriendelijk zijn om arnhem49@kpnmail.nl om te zetten naar arnhem49@gmail.nl verder veranderd er niets je kunt de activerings link gewoon nog naar arnhem49@gmail. nl sturen

Beste Jannie,

Dit verzoek moet je naar Qassa toesturen; dit kan via:
https://www.qassa.nl/customer_service.php en dan Email selecteren (aan de rechterkant).

Hallo hoe verdien ik nu de geld

Hoi,
Je krijgt elke dag een paar mailtjes. Als je deze gelezen hebt moet je op een link in het mailtje klikken, en je krijgt je vergoeding.
Ook op de site zelf zijn manieren om geld te verdienen: bijvoorbeeld online shoppen of de bingo.

Duidelijk uitleg. Een goede toevoeging is misschien wel dat de vergoedingen die je krijgt voor de online enquêtes vrij laag zijn voor de tijd je kwijt bent met het invullen ervan. Bij Euroclix zijn deze vergoedingen een stuk hoger.

Zie ook de reviews op Cashbackshopping.eu -> http://www.cashbackshopping.eu

Bedankt voor de zeer handige uitleg.

Lid worden van MoneyMiljonair is heel makkelijk. Vanaf 1 september zal de naam veranderen in Qassa.

Goede uitleg.

Wordt lid via deze link:

https://www.moneymiljonair.nl/1548701

De vergoedingen zijn naar beneden gegaan bij moneymiljonair per 6 mei. Heel sneaky maar je krijgt nu nog maar 1 cent per mail, zogenaamd om de leden tegemoet te komen nav van een enquete die ze verstuurd hadden. Volgens mij heeft geen enkel lid daar aangegeven dat ze minder wilden verdienen, maar voor Moneymiljonair was het een mooie manier om leden tegemoet te komen (geen moeilijke omrekentabel meer nodig) en gelijk bezuinigen door minder te hoeven betalen. Erg jammer was een leuke site, maar van dit soort acties hou ik niet. Gewoonweg doortrapt!

Hoe kan het dat mijn score van de parels zo'n stuk naar beneden is gegaan?
Graag wil ik met uw parels bij Bolcom bestellen, maar het lukt niet!

Super handige uitleg, bedankt!
https://www.moneymiljonair.nl/1486907
Word lid via mijn link!

ik heb nu 220000 parels maar ik kan nog geen kortingbon aanvragen bij bol.com
weet jij soms een manier om een kortingbon bij bol.comte krijgen alls je 220000 parels hebt met uiteraard minder geld

Hoi,
Volgens mij moet je minimaal 1.000.000 parels gespaard hebben om een kortingsbon voor bol.com te kunnen krijgen. Als je minder hebt, kan je ook nog niets selecteren bij de kortingscode waarde.
Ik denk niet dat het mogelijk is om een kortingsbon te kunnen krijgen voor 220.000 parels.

Kortom als je alles niet heb gelezen.
Euroclix heb ik vroeger gedaan maar dat gaat echt langzaam.
Ik heb binnen een halfjaar al 10 eu. dat is al veel sneller vind ik.

Help je mij verder?
Dan help ik jou verder!

Klik hieronder op de link.
https://www.moneymiljonair.nl/1371711

Het werkt tot nu toe allemaal prima

wordt lid via deze link
https://www.moneymiljonair.nl/1364670

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact