Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Spaaractief - Ervaring, uitleg en tips

Wat is Spaaractief ?

Spaaractief is zo ongeveer het jongste spaarprogramma van Nederland op dit moment, gestart op 12 maart 2014. Eigenaar is RONIS Media, hebben in het verleden grote sites (mede-)opgezet, zoals bijvoorbeeld NuCash. Met Spaaractief starten ze een heel nieuw spaarprogramma.

Zoals bij elk spaarprogramma kun je ook hier geld verdienen door het lezen van mailtjes die door SpaarActief verstuurd worden. Per maand versturen ze ongeveer 65 mailtjes. Elke gelezen mailtje levert 1 cent op (nadat je op de button "Klik hier voor je vergoeding" hebt geklikt).
Hieronder een voorbeeld van een mailtje (in dit geval van Tele2) die verstuurd is:

Wanneer je dit mailtje hebt gelezen, en je hebt op de blauwe button geklikt, dan zul je je vergoeding terugvinden in je transactieoverzicht:


Extra verdienen

Op verschillende manieren is het mogelijk om extra te verdienen. Hieronder een overzicht:


Enquetes of andere acties

SpaarActief biedt een overzicht aan van verschillende acties waaraan je mee kunt doen en direct snel geld verdienen. Het zijn allemaal acties die je kunt afronden in een paar minuten. Dat is dus altijd snel verdiend!
Bovendien zijn het bijna allemaal acties die zeer laagdrempelig zijn. Dit varieert van het invullen van een prijsvraag tot het meedoen aan een fotowedstrijd, en van het aanmelden bij een nieuwsbrief tot het inschrijven bij een leuke bingosite. Bijna al deze acties zijn dus ook nog eens helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Hieronder een voorbeeld van een enquete en van een gratis-actie:Facebook Likes

SpaarActief geeft een overzicht van een aantal Facebook-pagina's. Je hoeft hier simpelweg alleen maar op de Like-button te klikken en de vergoeding (van vaak 1 cent) wordt direct bijgeschreven:


Online winkelen

SpaarActief heeft op dit moment (7 september 2014) ongeveer 21 webshops, onderverdeeld in 6 categorieën. Hieronder zitten grote webshops zoals LeenBakker, Bristol, Bart Smit, Schoenenreus en Drogisterij.net.

Per webshop staat aangegeven hoeveel % korting je krijgt op je aankopen:

Behalve webshops kan je bij SpaarActief ook goedkoper verzekeringen en abonnementen afsluiten of reizen boeken, wederom onderverdeeld in 6 categorieën:

Ook hier geldt dat er per aanbieder staat hoeveel korting je kunt krijgen.


Leden aanbrengen

Elk aangebracht lid levert € 2,00 op. Dit bedrag wordt al bijgeschreven zodra het nieuwe lid 40 cent heeft verdient, en dat is nog steeds vrij soepel. Want bij de meeste spaarprogrammas moet een nieuw lid vaak iets meer verdiend hebben voordat je de referralvergoeding in je saldo krijgt.
SpaarActief doet niet aan referral-levels, je ontvangt dus verder niets extra's voor de verdiensten die dit aangebrachte lid verder maakt.


Samengevat

  • Geld verdienen met e-mails lezen en advertenties bekijken
  • Geld verdienen door je mening te geven
  • Verdien € 2,00 per aangebracht lid
  • Geld verdienen door te besparen op online aankopen (bijv. kleding webshops)
  • Geld verdienen door mee te doen aan snel geld verdienen acties
  • Geld verdienen en besparen met tientallen gratis geld tips!

Conclusie

SpaarActief is een tamelijk nieuw spaarprogramma, zeer snel groeiend, met veel verdienmogelijkheden. In zijn korte bestaan (ongeveer een half jaar) heeft het al een aantal zeer leuke verdienacties gedaan (werfwedstrijd(en) en een activiteiten actie). Goede duidelijke website.
Terecht nu al in de top-3 van de beste spaarprogramma's !


Aanmelden

Meld je aan bij SpaarActief en start direct met sparen !
13 reacties

spaaractief is een slecht programma. zonder vooraf te informeren is vorige week de accountscore verlaagd van 9,9 naar 1, en als je dan navraag doet krijg je bla-bla verhaal (standaardreactie) over langere tijd te hoog hebben gestaan per abuis van de score. je kunt niets doen om je accountscore te verhogen, of je moet aankopen via bepaalde websites doen. alleen lezen van e-mails is dus niet genoeg. dus niets om je tegemoet te komen omdat hún een fout hebben gemaakt, helemaal niets! ik ben hier heel veel tijd en energie aan kwijt geweest, en krijg nu mijn jarenlange gespaarde saldo niet vergoed/uitbetaald. conclusie: niet aan beginnen!

Deze site betaald niet uit en reageerd niet op mails. Ze hebben een accountscore ingevoerd die blijft laag wat je ook doet. Hij zakt zelfs als je meedoet aan acties. Ik ben ermee gestopt. Ik doe al jarenlang mee aan allerlei spaarprogrammas dit is de eerste keer dat ik mijn geld niet krijg. Word geen lid van hun.

Per vandaag (27-6-2017) hanteren ze nu een accountscore, dat is meteen een afknapper!
Zonder een hoge accountscore krijg je geen uitbetaling en is de klikvergoeding ook minimaal.
Jammer, maar dit is voor mij een reden tot opzegging.

Ik baal ook zo van die accountscores. Ik doe er heel lang over om tot een uitbetaling van 10 euro te komen, soms meer dan een jaar. In dat jaar wordt er bij bijna alle spaarprogramma's een accountscore ingevoerd. Die haal ik niet!! Ben 68 jaar, heb niets nodig van keukens, vakanties, providers, leveranciers etc. en kan nu niet bij mijn 10 euro komen. Heb ook geen zin om het dan maar te laten voor wat het is. Vind het zo niet netjes wat ze doen!!!!

Voor mij ook!

Ik heb me voor allss ingeschreven voor die 99,40.

Hoe krijg ik dat nu dan?

Alle spaarprogramma's hebben een mogelijkheid om je verdiende geld bij dat spaarprogramma uit te laten betalen, mits je voldoet aan de voorwaarden van uitbetaling voor dat spaarprogramma.

Alle spaarprogramma's hebben inderdaad voorwaarden. Maar de voorwaarden aanpassen voor clienten die bijna de uitbetaal limiet hebben bereikt waardoor nooit uitbetaald wordt is op z'n zachts gezegd niet netjes. Op het moment van inschrijving heb je een overeenkomst gesloten. Deze eenzijdig aanpassen zonder de mogelijkheid van opzeggen met uitbetaling van het opgebouwde saldo is a-sociaal.

Ik wou meedoen om phipips air fryer te testen maar kom niet verder in het systeem bij de vragen ik wil geen tandenspullen bestellen?? Ben je dat verplicht ofzo??

ik heb momenteel problemen met inloggen op jullie site kan wel de mails openen maar bij mijn gegevens niet

Op 15 mei 2015 de bevestiging gekregen dat er uitbetaald zou zijn, maar op 15 augustus 2015 en vele mailtjes later, geen geld en zeker geen reacties
wat een baggersite!!

SpaarActief is altijd redelijk vlot met uitbetalingen. Ruim drie maanden is veel te lang: dat klopt gewoon niet. Krijg je helemaal geen antwoord op je vragen aan SpaarActief dan ?

Wij zien zojuist bovenstaand bericht over een niet ontvangen uitbetaling. De betreffende uitbetaling aan Nicole is gewoon op tijd overgemaakt. We hebben dit ook in een e-mail aan haar laten weten, naar aanleiding van haar vraag hierover. Aangevraagd op 18-04-2015 en overgeboekt op 15-05-2015.

Wellicht heeft ze zelf een fout gemaakt bij het invullen van een rekeningnummer/IBAN of iets dergelijks. We hebben echter geen betaling retour ontvangen op onze rekening.

Ze heeft ons hier éénmalig een bericht over gestuurd op een nogal gefrustreerde toon. We vinden dit buitengewoon vervelend, aangezien we ons van geen kwaad bewust zijn en de betaling gewoon netjes en op tijd hebben uitgevoerd.

Nadat we haar hebben laten weten dat het gewoon is overgeboekt, en naar welk IBAN nummer, hebben we van haar geen enkele reactie meer ontvangen. Wel heeft ze haar account inmiddels verwijderd.

Wij balen evengoed van zo'n situatie en willen het natuurlijk graag alsnog oplossen. Mocht ze dit bericht hier lezen, dan willen we haar graag verzoeken om nog eens contact op te nemen!

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact