Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2018

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2015 - 2016
€ 9.322,84

Laatste nieuws

Zinngeld jackpot vandaag geclaimed !

Vandaag is het weer zover: de jackpot is geclaimed. De gelukkige winnaar heeft € 39,00 gewonnen. Van harte gefeliciteerd hiermee !!Informatie omtrent de jackpot:

Accountscore nu ook doorgevoerd bij ZinnGeld

En weer een spaarprogramma die de accountscore invoert: deze keer is het ZinnGeld. Als je actief bent op de site (aankopen doen, enqûetes maken en abonneren op nieuwsbrieven en dat soort dingen), dan wordt je accountscore hoger. Als je niet actief bent, dus eigenlijk alleen maar mailtjes klikt, dan daalt je accountscore.

Problemen bij Money-Express, of een 1 april grap ?

Er wordt een wat eigenaardige mail naar de leden toegestuurd: het komt er op neer dat je saldo weer op 0 gezet is, met een reden omdat ze 'gehacked' zijn...
De saldo's zijn ook daadwerkelijk gereset naar 0 euro. Maar omdat het vandaag 1 april is, kan dit een grap zijn.

Hier het originele bericht:

Beste,

Ladymail wordt SnelVerdienen

Vanaf vandaag gaat Ladymail.nl verder als SnelVerdienen.nl. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de nieuwe website te vullen met shops en acties.

Pakhetvoordeel offline

Aanmelden bij Pakhetvoordeel

Sinds een paar dagen is Pakhetvoordeel niet meer bereikbaar. Aangezien er van te voren geen melding gedaan is, is het hoogst waarschijnlijk dat dit spaarprogramma niet meer bestaat.

Verdiensten per spaarprogramma in 2018Overzicht van de verdiensten per spaarprogramma in 2018

In de onderstaande tabel staan de bedragen die zijn verdiend per spaarprogramma in 2018 tot nu toe.

Surfrace gaat stoppen per 1 oktober

Alweer een spaarprogramma die de stekker eruit moet trekken: Surfrace. Hieronder een bericht die de eigenaar heeft verstuurd:

Na 15 jaar hebben wij tot onze spijt moeten besluiten om te stoppen met Surfrace. Per 1 oktober 2017 zullen wij onze activiteiten staken. De website zal tot die tijd bereikbaar blijven.

Storing bij Cashze

Er is op dit moment een storing bij Cashze. Sinds 29 juni is de website niet meer te bereiken. De eigenaar is hiervan op de hoogte en is bezig met de provider om te kijken wat er aan de hand is, en om te proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Spaaractief heeft een vernieuwde website inclusief accountscore

SpaarActief heeft zijn website in een nieuw fris jasje gestoken. Ook moet SpaarActief er aan geloven: de accountscore is ook hier ingevoerd.

BetaaldeMails overgenomen

BetaaldeMails is overgenomen door RSA Online Finance BV. Dit is dezelfde eigenaar van oa Doublepoints en DirectVerdiend. BetaaldeMails.nl heeft dan ook direct een nieuwe look-and-feel gekregen: degene die we gewend zijn van de andere 2 sites van deze eigenaar.

Pagina's

©2013 - 2018 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact