Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2019

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018
€ 7.931,54

Laatste nieuws

Spaarbron wordt overgenomen door OrangeBuddies

Spaarbron heeft binnenkort een nieuwe eigenaar: OrangeBuddies, o.a. de eigenaar van CashbackKorting en iPay.

De nieuwsbrief die is rondgestuurd:

Enqueteclub in de Top 5 !

Enqueteclub is de top 5 binnengedrongen. Exact 4 jaar na binnenkomst heeft dit spaarprogramma van OrangeBuddies Media BV zijn hoogste positie gehaald tot nu toe. Dit betekent dat er nu 3 (!) spaarprogramma's van deze eigenaar in de top 5 staan.

Mijlpaal: 25.000 euro verdiend met spaarprogramma's

Deze week de magische grens van 25.000 euro gepasseerd !


Toch wel een hoogtepunt deze week: want we hebben meer dan 25.000 euro verdiend met de op deze site genoemde spaarprogramma's !!!

Mijn eerste inschrijving bij een spaarprogramma was in december 2012. De eerste uitbetaling op 17 mei 2013. Dat was bij Gekkengoud: 10 euro. Inmiddels staat de teller dus op 25.146 euro.

In de onderstaande tabel kan je de groei van de verdiensten zien.

StudentenCashback stopt per 3 augustus

Helaas zal het StudentenCashback platform per 3 augustus 2018 ophouden te bestaan, maar niet getreurd je kunt gewoon verder sparen via de andere cashbackwebsite, CashbackKorting.nl . Je behoudt zo de gespaarde tegoeden en kunt verder sparen onder dezelfde voorwaarden!

Je hebt t/m 31 augustus 2018 de tijd om je tegoed over te zetten.

Zinngeld jackpot vandaag geclaimed !

Vandaag is het weer zover: de jackpot is geclaimed. De gelukkige winnaar heeft € 39,00 gewonnen. Van harte gefeliciteerd hiermee !!Informatie omtrent de jackpot:

Accountscore nu ook doorgevoerd bij ZinnGeld

En weer een spaarprogramma die de accountscore invoert: deze keer is het ZinnGeld. Als je actief bent op de site (aankopen doen, enqûetes maken en abonneren op nieuwsbrieven en dat soort dingen), dan wordt je accountscore hoger. Als je niet actief bent, dus eigenlijk alleen maar mailtjes klikt, dan daalt je accountscore.

Problemen bij Money-Express, of een 1 april grap ?

Er wordt een wat eigenaardige mail naar de leden toegestuurd: het komt er op neer dat je saldo weer op 0 gezet is, met een reden omdat ze 'gehacked' zijn...
De saldo's zijn ook daadwerkelijk gereset naar 0 euro. Maar omdat het vandaag 1 april is, kan dit een grap zijn.

Hier het originele bericht:

Beste,

Ladymail wordt SnelVerdienen

Vanaf vandaag gaat Ladymail.nl verder als SnelVerdienen.nl. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de nieuwe website te vullen met shops en acties.

Pakhetvoordeel offline

Aanmelden bij Pakhetvoordeel

Sinds een paar dagen is Pakhetvoordeel niet meer bereikbaar. Aangezien er van te voren geen melding gedaan is, is het hoogst waarschijnlijk dat dit spaarprogramma niet meer bestaat.

Pagina's

©2013 - 2018 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact