Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2018

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2015 - 2016
€ 9.322,84

Laatste nieuws

Problemen bij Money-Express, of een 1 april grap ?

Er wordt een wat eigenaardige mail naar de leden toegestuurd: het komt er op neer dat je saldo weer op 0 gezet is, met een reden omdat ze 'gehacked' zijn...
De saldo's zijn ook daadwerkelijk gereset naar 0 euro. Maar omdat het vandaag 1 april is, kan dit een grap zijn.

Hier het originele bericht:

Beste,

Ladymail wordt SnelVerdienen

Vanaf vandaag gaat Ladymail.nl verder als SnelVerdienen.nl. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de nieuwe website te vullen met shops en acties.

Pakhetvoordeel offline

Aanmelden bij Pakhetvoordeel

Sinds een paar dagen is Pakhetvoordeel niet meer bereikbaar. Aangezien er van te voren geen melding gedaan is, is het hoogst waarschijnlijk dat dit spaarprogramma niet meer bestaat.

Verdiensten per spaarprogramma in 2018Overzicht van de verdiensten per spaarprogramma in 2018

In de onderstaande tabel staan de bedragen die zijn verdiend per spaarprogramma in 2018 tot nu toe.

Surfrace gaat stoppen per 1 oktober

Alweer een spaarprogramma die de stekker eruit moet trekken: Surfrace. Hieronder een bericht die de eigenaar heeft verstuurd:

Na 15 jaar hebben wij tot onze spijt moeten besluiten om te stoppen met Surfrace. Per 1 oktober 2017 zullen wij onze activiteiten staken. De website zal tot die tijd bereikbaar blijven.

Storing bij Cashze

Er is op dit moment een storing bij Cashze. Sinds 29 juni is de website niet meer te bereiken. De eigenaar is hiervan op de hoogte en is bezig met de provider om te kijken wat er aan de hand is, en om te proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Spaaractief heeft een vernieuwde website inclusief accountscore

SpaarActief heeft zijn website in een nieuw fris jasje gestoken. Ook moet SpaarActief er aan geloven: de accountscore is ook hier ingevoerd.

BetaaldeMails overgenomen

BetaaldeMails is overgenomen door RSA Online Finance BV. Dit is dezelfde eigenaar van oa Doublepoints en DirectVerdiend. BetaaldeMails.nl heeft dan ook direct een nieuwe look-and-feel gekregen: degene die we gewend zijn van de andere 2 sites van deze eigenaar.

Doublepoints: nieuwe binnenkomer in de top 10

Het is alweer een aardige tijd geleden dat er een spaarprogramma de top 10 binnenkwam. De laatste keer was januari 2016 toen DirectVerdiend nieuw binnen kwam op 5. Deze maand is het eindelijk weer eens een keer zo ver: Doublepoints stijgt vanaf de 13e plaats naar nr 9. De komende maanden zullen we zien hoe hoog dit relatief nieuwe spaarprogramma zal eindigen.

5euromail bestaat 10 jaar; 20 1/5 staatsloten worden verloot onder de leden

Op 1 april (geen grapje) bestaat 5euromail.com precies 10 jaar. Om dit toch een beetje te vieren hebben ze besloten om een 20-tal 1/5/ staatsloten te verloten onder de leden. Om kans te maken op zo'n 1/5 staatslot, hoef je alleen maar op de mail die verstuurd wordt op 1 april te klikken.

Namens ons: van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal !!

Pagina's

©2013 - 2018 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact