Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Tips

Gebruik een apart email-adres

Maak een nieuw email-adres aan (bijvoorbeeld bij Gmail, want dit is gratis en daar heb je veel ruimte). Gebruik dit email-adres voor alle spaarprogrammas, zodat je alle reclame mail van de spaarprogramma's gescheiden houdt van je 'echte' email-adres.


Stel je spamfilter goed in

Zet het spamfilter van de email op het 'laagste' niveau, zodat er geen mailtjes in de spam folder terechtkomen.


Lees meerdere keren per week je mail

Zeker wanneer je bij veel spaarprogramma's ingeschreven staat, is het wel verstandig om regelmatig je mail te controleren. Je krijgt dan namelijk op een dag wel gemiddeld zo'n ruim 30 nieuwe mails in je mailbox. Het beste is om dagelijks, bijvoorbeeld aan het einde van de dag, deze allemaal door te lezen.
Bovendien krijg je soms mailtjes met acties of een uitnodiging voor een onderzoek die maar één dag geldig is of zo. Die mis je op deze manier dus ook niet.


Meld je aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma's

Bij elk spaarprogramma waarvan je lid wordt, krijg je een startbonus.
Dus bij hoe meer spaarprogramma's je je aanmeldt, hoe meer startbonussen je krijgt. Dit kan wel oplopen tot € 30.00
Uiteraard heb je dat niet direct tot je beschikking, want bij elk spaarprogramma zit een minimum aan geld voordat je dit kan laten uitbetalen; maar het is wel een lekkere start !


Werf zoveel mogelijk referrals

Voor elk aangebracht lid voor een spaarprogramma (referral) krijg je geld. Bij sommige spaarprogramma's gaat het nog verder: je krijgt dan ook nog maandelijks een percentage van het geld wat je aangebrachte lid heeft gespaard. Dit gaat soms wel tot 7 levels diep.
Dus zorg ervoor dat je vrienden/vriendinnen, familie of collega's via jou lid worden van (het liefst zoveel mogelijk) spaarprogramma's. Dat brengt dan aardig wat geld op.


Geef meerdere interesses op

Wanneer je je aanmeldt bij een spaarprogramma, moet je ook vaak/altijd je interesses opgeven. Wees slim en geef zoveel mogelijk interesses op: het voordeel hiervan is dat je dan vaker wordt uitgenodigd voor enquêtes en onderzoeken.
Overigens moet je hier wel een beetje goed bij opletten. Sommige spaarprogramma's voeren bepaalde controles uit en als er iets niet klopt (je hebt bijvoorbeeld aangegeven dat je zowel man als vrouw bent of iets dergelijks), dan kan je minder of helemaal geen mailtjes meer krijgen. In het slechtste geval stoppen ze gewoon je account.


Koop via een spaarprogramma

Bij veel spaarprogramma's kun je ook (soms veel) korting krijgen bij het kopen van producten op internet. Wanneer je dus van plan bent iets aan te schaffen, kijk dan of de betreffende webwinkel ook bij je spaarprogramma voorkomt. Grote kans dat dit zo is.


7 reacties

Spaar4cash . is ook zo'n slechte clix site waar je een accountscore van 5,5 moet hebben om uitbetaald te krijgen. Ik heb al 15 euro gespaard. maar m'n accountscore dook in eens om laag en staat nu al een jaar op 3,8 en krijg hem niet meer omhoog.

Berichten sturen worden steevast beantwoord dat je accountscore 5,5 moet zijn.

GOUDMAILS Sneleuro en Betaaldemails waren vroeger een goede clix site's maar de laatste 2 jaren heel slecht geworden, de verdiensten zijn minimaal! zonde van de tijd.

Bij het aanvragen vaqen een uitbetaling kom ik er achter dat de accountscore omhoog moet. Dit is misleiding daar dit nergens op de site vermeld staat.

Wederom blijkt dit dus een oplichtingstruc te zijn want de account score is niet omhoog te krijgen door mee doen aan acties

Helaas geld dit voor alle sites van Loyalty media Blijft weer super triest. Gaat jullie slechte reviews en recensies opleveren!

Ook ik sta bij een x aantal spaarsite' s ingeschreven.

En kan een HEEL MIDWEEKJE centerparcs ervan betalen ( bungalowhuur compleet)

En door omstandigheden is dankzij die programma's het voor mij mogelijk om toch ook elk jaar paar dagen weg te kunnen met mijn dochter !!!!!

Tnx !!!

Ja heel leuk

Het is ook een goed plan om mee te doen! Er missen nog wel wat programma's en tips die ik hier wel vond: www.tips-geldverdienen.nl

Zelfs al doe je het op de auto_pilot dan nog duurt het ontzettend lang voor je een redelijk leuk bedragje bij elkaar hebt gespaard. De referrals brengen het meeste op maar na een tijdje ben je toch echt door al je ooms en tantes heen. Dus, wil je rijk worden? Laat GPT links liggen, wil je een leuk zakcentje en er veel veel tijd in steken? Dan is GPT jouw ding.

het mij een goed plan om mee te gaan doen

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact