Eenvoudig geld verdienen met affiliate marketing in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Geld verdienen met affiliate marketing

Wat is affiliate marketing ?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij het draait om het promoten van artikelen van anderen. Iemand heeft wat te koop en jij helpt die persoon mee om dit artikel te verkopen door zijn of haar artikel te "promoten". Dit betekent bijvoorbeeld een link naar dit artikel op je blog of website te zetten. Wanneer dan via jou dat artikel verkocht wordt, dan krijg je hiervoor een aardige commisie (percentage van de verkoopprijs) van de eigenaar van het product. Over het algemeen kunnen dit aardige bedragen zijn.

Maar hoe werkt het dan ?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig en het principe gaat ongeveer zoals hierboven beschreven staat. Als eerste ga je op zoek naar een artikel die je wilt promoten. Zo'n artikel is op verschillende manieren te vinden. De meest voorkomende manier is via een affiliate netwerk. Zo'n affiliate netwerk moet je een beetje zien als een organisatie waarbij heel veel adverteerders aangesloten zijn die hun artikelen ter beschikking hebben gesteld om te laten promoten. Hoe meer adverteerders aangesloten zitten op dat netwerk, hoe meer artikelen er dus te promoten zijn.

Er zijn meerdere goeie affiliate netwerken te vinden in Nederland (Tradetracker en PayPro zijn populair). Je maakt een account aan op hun website en nadat je dit gedaan hebt, krijg je toegang tot alle artikelen waaruit je kan kiezen om te promoten (dit zijn er honderden, dus er zit altijd wel wat tussen !).
Behalve dit soort affiliate netwerken bieden grote webshops zoals bv Bol.com of Wehkamp ook iets dergelijks aan: het partnerprogramma. Hiermee kan je ongeveer hetzelfde doen: artikelen van Bol.com of Wehkamp promoten.

Artikel promoten ?

Het werkt overal hetzelfde: je krijgt een unieke link naar dit specifieke artikel. Banners of ander promotiemateriaal kan je ook altijd krijgen, de hoeveelheid promotiemateriaal hangt een beetje van de verkoper af. Je plaatst deze link/banner op je website/blog of youtube (de mogelijkheden zijn eindeloos). Als dan iemand op deze link klikt en uiteindelijk het betreffende artikel koopt, dan weet de verkopende partij dat het via jou gegaan is, en krijg jij de commissie, dus een bepaald bedrag.

Wat verdient het dan ?

Met deze methode kan je heel erg veel geld verdienen. Hoe meer artikelen je promoot en verkoopt, hoe meer vergoeding je krijgt. Als je het een beetje goed aanpakt, dan kan je al gauw een paar duizend euro per maand verdienen.

Ik wil dit wel, maar hoe moet ik hiermee beginnen ?

Bijna alle starters maken gebruik van de meest populaire methode: De affiliate marketing revolutie.
Op deze site wordt door de ontwikkelaar van deze methode -Jacko Meijaard- uitgelegd hoe e.e.a. werkt. Net als bij spaarprogramma's moet je hier een naam en emailadres opgeven voordat je verder kan. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je toegang. Hier staan veel voorbeelden en screendumps om alles te verduidelijken. Het wijst zich vanzelf.

Dit is dé handleiding over deze methode, aanrader dus !

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact