Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Qassa - Ervaring, uitleg en tips

Wat is Qassa ?

Qassa werd opgericht in 2000 en is actief in Nederland en sinds 2009 ook in het buitenland: België, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Polen, Italië en op zeer korte termijn Turkije. Volgend jaar (2015) komt daar nog een aantal landen bij. Qassa onderzoekt nog welke dit worden. Bij het bedrijf werken ruim 40 medewerkers, allemaal op het kantoor in Zeewolde. Tot en met 31 augustus was Qassa in Nederland bekend onder de naam MoneyMiljonair.

Qassa is een online spaarprogramma. Lid worden en blijven van Qassa kost helemaal niets! Dagelijks ontvang je meerdere e-mails van Qassa. Voor elke e-mail waarop je klikt ontvang je gratis spaarpunten (genaamd Qoins). In deze e-mails staan o.a. onderzoeken, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Ga je hierop in dan ontvang je vaak extra Qoins!

Qassa werkt samen met meer dan 1.750 klanten zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, Neckermann, OAD, Groupon, Just Eat, Zooplus, MediaMarkt, FBTO en Bonprix.

Er zijn vele manieren om Qoins te verdienen bij Qassa. Verderop in dit artikel worden ze stuk voor stuk toegelicht. Een van de meest eenvoudige manieren is het lezen van mails die verstuurd worden. Deze emails bevatten voornamelijk informatie of advertenties over onderwerpen waarin jij in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Staatsloterij, Ohra, Vodafone en KPN om maar eens een paar te noemen. Het idee is natuurlijk dat je uiteindelijk toch een leuke aanbieding ziet die wel interessant is.
Maar in principe is het enige wat je echt hoeft te doen klikken op het blauwe linkje in de mail om je Qoins te krijgen.
Hieronder een voorbeeld van een (stuk van een) mailtje van Independer:

Wanneer je op Ik wil de actie bekijken en ontvang sowieso 1.000 Qoins klikt, heb je de betreffende Qoins binnen en kan je -als je wilt- nog wat op de site gaan kijken die dan geopend wordt (in dit geval Independerl).
Dit (1.000 Qoins) wordt ook direct geregistreerd:

Gemiddeld krijg je zo'n 2 tot 3 mails per dag en de vergoeding per mailtje is € 0,01 oftewel 1 cent.


Qoins omreken tabel

1 Qoin € 0,00001
10 Qoins € 0,0001
100 Qoins € 0,001
1000 Qoins € 0,01
10.000 Qoins € 0,1
100.000 Qoins € 1,00
1.000.000 Qoins € 10,00

Extra Qoins verdienen

Op verschillende manieren is het mogelijk om extra Qoins te verdienen. Hieronder een overzicht:


Profiel invullen

Zoals bij praktisch elk spaarprogramma verdien je ook iets als je je profiel invult. Deze ingevulde gegevens zullen overigens alleen gebruikt worden om commerciële mailings en onderzoeken af te stemmen op jouw situatie. Voor elk ingevuld onderdeel ontvang je 5.000 Qoins.
Er zijn verschillende categorieën die je kunt invullen:

Verdiensten: 40.000 Qoins:


Online winkelen

Qassa is op dit moment -op iPay na- het spaarprogramma met de meeste webwinkels: een kleine 2000. Bij deze webwinkels kun je korting (=Qoins) krijgen als je wat via internet wilt bestellen. Het aantal te verdienen Qoins verschilt per aanbieder.
Als je dus besluit om eens wat via een webwinkel te willen kopen, dan moet je altijd controleren of deze webwinkel ook bij Qassa voorkomt, met bijna 2000 winkels is dit vaak wel het geval. Je krijgt dan extra Qoins voor iets wat je toch sowieso wel wou bestellen, en dat is dan toch weer mooi meegenomen.

De kortingen verschillen per aanbieder.

Ik heb wel eens wat besteld via Qassa (toen nog MoneyMiljonair):


Spelletjes spelen

Er zijn 7 spelletjes die je kunt spelen. Iedere dag mag je één van deze spellen gratis spelen. Wil je meer dan één spelletje spelen dan moet je voor elk te spelen spel 10.000 Qoins betalen.

Voor elk te spel wordt de highscore van die dag tot dan toe bijgehouden; dit is dus de highscore die gehaald is door een Qassa-lid, zie hieronder; (waar bij gebruikersnaam dus normaal het MM-lid staat):

Als je voor een spel de hoogste dagscore haalt, dan win je de jackpot die bij dit spel staat vermeld. Dus als je in bovenstaande voorbeeld een hogere score dan 2.241 haalt bij Funtowers, en er is die dag verder niemand meer die daar overheen gaat, dan heb je de jackpot voor dit spel gewonnen. In dit geval 750.000 Qoins.

Er is één regel: De jackpot wordt maximaal één keer per kalendermaand toegekend aan hetzelfde lid per spel. Dit houdt in dat je in één kalendermaand niet twee of meerdere keren de jackpot van hetzelfde spel kan winnen; maar uiteindelijk toch wel maximaal 7 jackpots per maand (voor elk spel één jackpot).

De 7 spellen waar het om gaat:
Bingo

Bij de bingo is de te winnen hoofdprijs helemaal niet slecht. Dit is namelijk € 200,00.
Als de bingo is gewonnen, maar hij wordt niet opgeëist, dan komt dit bedrag bij de volgende ronde op: € 400,00. Enzovoort. Is de bingo gewonnen door meerdere mensen, dan moet je het bedrag delen (als deze andere personen de bingo hebben opgeëist natuurlijk). Een bingoronde duurt gemiddeld zo'n 6 dagen.
Hieronder een overzicht van de laatste 15 prijswinnaars, met het gewonnen bedrag erbij:

Iedere ronde krijgt je 1 gratis bingokaart. Je kunt deze activeren op het moment dat er een nieuwe bingoronde begint. Je kunt naast het gratis bingolot ook nog extra bingoloten bijkopen voor 25.000 Qoins per lot. In totaal kun je 5 bingoloten bijkopen. Maximaal kan je dus per ronde met 6 loten spelen waarvan 1 gratis is.

Als je alléén met een gratis bingokaart speelt, dien je iedere dag in te loggen om de cijfers van je kaart af te strepen. Ben je een dag vergeten te kijken op de site, dan heb je pech: je kunt alleen maar de getrokken getallen van de huidige dag bekijken. Tsja, de kans is natuurlijk erg groot dat er dus getallen getrokken zijn die je gemist hebt maar wel op je kaart staan. De enige manier om dan toch de gemiste getrokken getallen te zien, is om een extra kaart bij te kopen. Wanneer je namelijk minimaal één kaart erbij hebt gekocht, geeft dit je de mogelijkheid om alle getallen van voorgaande dagen op je gratis en gekochte kaart(en) af te strepen.

Zo ziet het eruit als je alleen je gratis kaart gebruikt:

En zo ziet het eruit als je alleen ook nog één of meerdere kaarten erbij gekocht hebt (in dit geval 3):

Zodra het systeem ziet dat er iemand bingo heeft stopt de machine met het geven van nieuwe getallen. De bingoronde is dan afgelopen.

Als je bingo hebt en dus alle getallen van je kaart hebt afgestreept, dien je in het spel op de grote ronde BINGO-knop te drukken. Je kunt zien hoeveel bingo's er zijn gevallen en hoeveel er hiervan zijn opgeëist. Het prijzengeld zal worden verdeeld onder iedereen die de bingo opeist. Je hebt de hele dag de tijd (24 uur) om op de bingo knop te drukken.

Kortom:
Elke dag speel je gratis mee met bingo, en heb je kans om een hoog bedrag te winnen. Je moet dan wel elke dag op de site inloggen om je getallen af te strepen. Ben je een dag vergeten en wil je toch meedoen met de bingoronde, dan moet je één kaart erbij kopen (voor 25.000 Qoins) zodat je alle getrokken getallen weer terug kan vinden.


Krassen

Eén keer per maand kun je een kraslot kopen, deze kost 100.000 Qoins. Als je alle 6 vakjes open krast en er zijn geen 3 dezelfde prijzen aanwezig, dan heb je niets gewonnen. De prijzen 25.000 en 50.000 leveren je een verlies van Qoins. De overige prijzen zijn dus winst.

Je kunt prijzen tot € 1.000,00 winnen met het krassen! De prijzen die je kunt winnen zijn:

1. 25.000 Qoins
2. 50.000 Qoins
3. 100.000 Qoins
4. 250.000 Qoins
5. 500.000 Qoins
6. 1.000.000 Qoins
7. 10.000.000 Qoins
8. 50.000.000 Qoins
9. 80.000.000 Qoins


Prijsvragen

Elke week is er één prijsvraag; meestal is dit een foto waaraan een vraag is verbonden, zoals onderstaande:

Het meedoen aan de prijsvraag kost 50.000 Qoins. Je mag zo vaak meedoen als je wilt maar dan moet je uiteraard wel elke keer 50.000 Qoins betalen.
De prijs die je kan winnen is 10.000.000 Qoins (= € 125,00).

Het lid met het correcte antwoord, of met het antwoord dat het dichtst bij het correcte antwoord ligt, wint de prijs. Als er meerdere leden zijn die het zelfde antwoord gegeven hebben, zal de prijs van 10.000.000 Qoins verdeeld worden onder deze leden.


Enquêtes / onderzoeken

Af en toe wordt je via de mail uitgenodigd om mee te doen aan een online onderzoek:

Na het invullen van het onderzoek, vind je inderdaad in je overzicht de verdiende Qoins terug:

Gemiddeld krijg ik per maand zo'n 7 tot 8 van dit soort mailtjes, de verdiensten zijn eigenlijk altijd 25.000 Qoins.

Vaak is het zo met dit soort onderzoeken dat je niet te lang moet wachten om hieraan mee te doen, want meestal is het zo dat er een limiet aan zit: je krijgt dan de melding dat er al voldoende deelnemers geweest zijn.


Leden aanbrengen

Als je een lid aanbrengt ontvang je daarvoor 200.000 Qoins (= € 2,00)

Dus als je per maand zorgt dat bijvoorbeeld 10 mensen via jou lid worden van Qassa dan krijg je dus 2.000.000 Qoins. Dit hangt er dus helemaal vanaf hoe actief jezelf bent met werven.
Qassa doet niet aan referral-levels, je ontvangt dus verder niets extra's voor de verdiensten die dit aangebrachte lid verder maakt.


Samengevat

Bij Qassa spaar en bespaar je op al je online aankopen. Online winkelen wordt makkelijker en leuker met de verschillende onderdelen van Qassa zoals:

  • Webwinkel overzicht (alle aangesloten webwinkels overzichtelijk ingedeeld in categorieën)
  • Actueel kortingscode overzicht van alle webwinkels
  • E-mails met acties van adverteerders (je ontvangt spaarpunten bij elke mail waarop je klikt en extra Qoins als je ingaat op de actie)
  • Prijsvergelijker
  • Ledenbeoordelingen over webwinkels
  • Verdien € 2,00 per nieuw lid dat jij aanbrengt bij Qassa
  • Bingo en andere dagspellen met mooie prijzen

Conclusie

Qassa heeft een zeer duidelijke en overzichtelijke website. Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen. Als je wat via internet wilt kopen is de kans vrij groot dat je de webshop via MM kunt vinden. Ook heeft dit spaarprogramma tot nu toe de meeste spelletjes om te spelen waarmee je geld kunt verdienen. Persoonlijk vind ik de bingo erg leuk, want die is dagelijks en de prijs is zeer hoog.

Kortom:
wederom een prima spaarprogramma met veel leuke manieren om in een korte tijd aardig wat geld te verdienen.


Aanmelden

Meld je aan bij Qassa en start direct met sparen !
16 reacties

Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven.
Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

Ik heb laatst een aankoop gedaan bij Drogisterijnet via Qassa. Ik kijk na enkele dagen naar mijn openstaande transacties maar daar stond niets. Heb ik meerdere malen een mail gestuurd met de aankoopnota erbij maar nog steeds niets. Heb ik een mail gestuurd of ze daar op kantoor propjes papier naar elkaar zitten te gooien de hele dag. Ik zal nu wel helemaal geen reactie meer krijgen. Wat een klerezooi!

Ik spaar al jaren bij jullie maar nu krijg ik helemaal geen mails meer van jullie ? Ik had al aardig af gespaard. Waarom is dat stopgezet ?

Ik had 0ngeveer 160,00 euro bij moneymiljonair ofte qassa gespaard vandaag wilde ik het saldo eens gaan bekijken en er blijkt helemaal niets meer te zijn waar kan ik hiervoor inlichtingen krijgen want een reactie krijg ik niet en bij profiel iets invullen van de bank is onmogelijk/

Heb je al een vraag gesteld aan Qassa ?
Soms antwoorden ze via hun FaceBook pagina ook heel snel
Heb je wellicht heel lang niet meer ingelogd bij Qassa ?

mijn E-mail is vernieuwd hoe werkt dit om te wijzigen
.

Hoi mijn pc al poosje geleden gestorven nu een tab dus wou weer verder dus even nieuwe Email doorgeven TruusBourquin@Gmail.com
Oude G.H.Bourquin@Gmail.com 84pkt

Waarom moet ik AVAST installeren? Te belachelijk voor woorden dat je eerst iets moet installeren! Dat het vervolgens niet eens werkt! Dit is een probleem van QASSA, die moet dit oplossen!

LOL allemaal problemen hier...ze zijn nog eens te dom om te weten dat je met problemen bij de klantenservice moet wezen. Nee, zet het hier dan neer, dat helpt hahahahahahahah DUS NIET...

Qassa werkt perfect en ik heb al 5 keer €100,- uitbetalingen laten uitvoeren, ga zo door!

kan ook niet op de site komen.....balen

ik kan al meer dan een week geen onderzoeken meer invullen en geen mails meer openen.
ik gebruik geen Avent virusscanner.

Waarom moet ik allerlei handelingen doen om jullie veilig te stellen bij mijn virusscanner?

Er zijn problemen bij Qassa icm virusscanners:
Kijk ook hier:
http://www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl/laatste-nieuws/qassa-inlog...

Ik kan sinds enkele dagen niet meer in het systeem en geen enquetes meer versturen.
Wat is het probleem ?

Ik zou een mailtje naar Qassa sturen, met de vraag wat er aan de hand is !

idoe al jaren mee kan al sinds maanden niet meer met equettes mee doen terwijl alles opn staat nu kan ik sinds 2 dagen helemaal niet meer in het systeem wat is er aan de hand heb al erg veel gespaard

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact