Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2023

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018/2019
€ 10.748,91

Ervaring met spaarprogramma's

In het kort mijn ervaring met spaarprogramma's


Tot november 2012 had ik nog nooit van spaarprogramma's gehoord. Ik was er nooit echt mee bezig. Wel was ik altijd bezig om te bedenken hoe je dan toch een beetje makkelijk geld kon verdienen met het internet. Af en toe kwamen er wat van die enquêtes langs, die ik dan braaf invulde en dan aan het einde van die enquête er achterkwam dat dit toch nooit ging werken, want je moest je naam, adres en telefoonnummer verplicht invullen en allerlei vinkjes aanzetten en zo. Had er geen goed gevoel bij. Hetzelfde met die prijsvragen: mooie prijzen kan je winnen, maar je moet wel heel veel informatie van jezelf geven. Echt goeie ervaringen kom je weinig tegen, en het sprak me niet echt aan.

Artikel over EuroClix

Toen kwam ik een artikel tegen over EuroClix. Ik dacht: "wat is een spaarprogramma ?". Ging er wat in verdiepen en kwam erachter de meeste ervaringen en reacties van mensen toch grotendeels hetzelfde waren: "eerst denk je dit kan niet, maar het is echt waar, het kost je niets en het werkt echt !". Ik had zoiets van als zoveel mensen hetzelfde zeggen, zit er vast wel een kern van waarheid in. Het kan ook niet waar zijn maar ik wou het in ieder geval proberen, dan weet je zeker wat het nou precies inhoud.

Eerste inschrijving bij een spaarprogramma

Dus begin november 2012 had ik me ingeschreven bij EuroClix, ik denk dat ik toen -behalve mijn naam- ook mijn adres moest invullen, maar weet dat niet helemaal zeker meer. Als het al wel zo was dan had ik In ieder geval zoiets van: als ik het wil proberen dan zullen we het maar doen ook. Na een week of 2, 3 was er nog steeds niemand aan de deur geweest of zo, en had ik ook geen reclame of wat dan ook in mijn brievenbus ontvangen dus ik dacht: dit valt wel mee allemaal. Ik had wat verder gegoogled en kwam erachter dat ook MoneyMiljonair wel een aardig spaarprogramma bleek te zijn. Dus daar ook maar aangemeld met NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens. Met die twee spaarprogramma's heb ik het een paar weken aangezien om te kijken of het beviel en of er ook nog vervelende dingen achterweg kwamen. Het bleek niet zo te zijn! Ik vond het leuk om per dag bij te houden wat ik dan wel zoal verdiende hieraan, en het koste sowieso niet zo veel tijd allemaal. Vervolgens had ik me bij nog maar een paar spaarprogramma's aangemeld want ik kreeg de smaak te pakken: Gekkengoud, 8Euromail, CashbackKorting en nog een paar.

Eerste uitbetaling

Hoogtepunt was mijn eerste uitbetaling op 17 mei 2013. Dat was bij Gekkengoud: 10 euro. Tsja, weliswaar 7 maanden na mijn eerste inschrijving bij een spaarprogramma, maar na een paar weken had ik het toch wel echt op mijn spaarrekening. Het bewijs was geleverd: het werkt echt!
Inmiddels bij nog meer spaarprogramma's ingeschreven en je komt er dan al snel achter dat het bij de ene wat sneller gaat dan bij de andere; logisch natuurlijk want geen een is hetzelfde.

€ 3.287 verdiend inmiddels

Nu ben ik ruim een jaar verder na mijn eerste uitbetaling (het is nu 26 juli 2014) en heb inmiddels 3.287 euro verdiend bij in totaal 46 spaarprogramma's.
Ik kan nu, na anderhalf jaar, echt wel zeggen wat anderen ook al zeiden toen ik destijds wat informatie zocht over spaarprogramma's: "eerst geloof je het niet, maar het werkt echt !".

Tags: 

3 reacties

extreme promotie reageert al een paar dagen niet.. zou er een storing zijn ? en hebben er meer menen last van

Je geeft aan: Ladies only...
De ladies only spaarprogrammas zijn specifiek bedoeld voor de doelgroep vrouwen. De emails, enqûetes, spelletjes en andere acties zijn speciaal gericht op vrouwen. Sorry heren:
alleen voor dames....

Maar als ik op de links klik in de top 50, dan komt er in de speciale link toch echt een mannen naam naar voren: http://www.yopost.nl/aanmelden.php?ref=eskesron

Er zijn op dit moment 3 Ladies only spaarprogramma's voor zover ik weer: LadyCashback, Cash4Ladies en LadyMail.

De link in de top 50, waar hierboven naar gerefereerd wordt, YoPost, is een spaarprogramma waar zowel mannen als vrouwen lid van kunnen worden.

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2023 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact