Eenvoudig geld verdienen met spaarprogramma's in 2019

- een compleet overzicht -
- veel tips om extra te verdienen -


Verdiend in 2018
€ 7.931,54

Surfrace gaat stoppen per 1 oktober

Alweer een spaarprogramma die de stekker eruit moet trekken: Surfrace. Hieronder een bericht die de eigenaar heeft verstuurd:

Na 15 jaar hebben wij tot onze spijt moeten besluiten om te stoppen met Surfrace. Per 1 oktober 2017 zullen wij onze activiteiten staken. De website zal tot die tijd bereikbaar blijven.

Heb je nog niet de uitbetalingsgrens van 25.000 waves behaald? Dan zullen wij de komende maand mogelijkheden creëren om een uitbetaling aan te vragen in de vorm van producten en cadeaubonnen.

We willen iedereen bedanken voor het lidmaatschap. Wil je toch blijven meedoen met een spaarprogramma? Dan nodigen we je van harte uit om lid te worden van het ZinnGeld spaarprogramma op www.zinngeld.nl. Als welkomstcadeau zul je cadeaubonnen ontvangen t.w.v. 10 euro.

Per 1 oktober 2017 zullen alle persoonsgegevens van onze leden verwijderd worden.

Met vriendelijke groet,
Het team van Surfrace

3 reacties

Hee.

ook hier centjes weg, geen mogelijkheid gehad om om te zetten. En NU???

Gaat mij net zo, een aardig bedrag gespaard, niets meer vernomen naar de aankondiging. weg gespaarde centen. riekt naar oplichting als het met veel leden zo is gegaan. slechte zaak en niet netjes afgehandeld.

Helaas is er nooit een mogelijkheid geboden om tegoeden om te zetten in producten en /of cadeaubonnen. En nu? Alles weg dus zonder verdere uitleg! Zeer spijtig.

Reactie toevoegen

Uw reactie

Filtered HTML

Plain text

©2013 - 2018 www.geldverdienenmetspaarprogrammas.nl | contact